Mailto povezava

email
Mailto povezave
so povezave, ki ob kliku odprejo program za elektronsko pošto z že vpisanim prejemnikovim (vašim) e-mailom. To povezavo lahko uporabite namesto kontaktnega obrazca, njen namen pa je, da vam lahko obiskovalci vaše spletne strani pošljejo e-mail.

 

 

Mailto Povezava izgleda takole:

 

<a href="/mailto:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Kontaktirajte me</a>

 Če želite lahko določite več prejemnikov. Le vpišite več e-mail naslovov, med seboj pa jih ločite z vejico.

<a href="mailto:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Kontaktirajte nas</a>

 

 

 

Poleg svojega e-maila pa lahko dodate še naslov sporočilo. Naslov e-maila določite tako, da za prejemniki vstavite ?subject=Naslov sporočila.

<a href="mailto:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.?subject=Naslov">Kontaktirajte me</a>Ko bo obiskovalec kliknil na povezavo se bo odprl njegov program za elektronsko pošto (npr. Outlook Express) in obiskovalec bo le še vpisal svoje sporočilo in ga poslal.
Vsi vodiči so na voljo BREZPLAČNO!
Pišite mi

Želite mnenje ali pomoč pri vašem projektu?

Pišite mi in bom pomagal, kakor bom v tistem trenutku lahko.