KNJIGA: Build Your Own Website the Right Way Using HTML and CSS

-> Sedaj BREZPLAČNA POŠNINA tudi za Slovenijo

Postavitev spletne strani s HTML in CSS Knjiga podjetja SitePoint je takoj postala Best-seller in se prodala v več, kot 60.000 kopijah. Sedaj je knjiga posodobljena in vsebuje vse najpomembnejše novosti, ki so se zgodile v spletni industriji.

Ta knjiga vas bo naučila, kako se pravilno postavi spletno stran. V njej so upoštevani vsi operacijski sistemi in spletni brskalniki tako, da je predstavljena koda preizkušena in se bo povsod pravilno prikazala.

S knjigo pridobite vse poglavitne drobtinice s katerimi lahko sestavite funkcionalno in veliko več, kot le predstavitveno spletno stran. Prestopite takoj na stran profesionalcev. S pomočjo te knjige se boste naučili pravilno uporabljati slogovne predloge CSS, optimizirati slike za splet, dodali boste interaktivnost v obliki naprednega iskanja in obrazcev (kontaktnih in drugih), namestili boste statistiko, vzpostavili stran za novice in stran za dogodke ter povezali svojo spletno stran s socialnimi omrežji. Prav tako niso izpuščene pestre novosti, ki so prišle z uvedbo HTML5 in CSS3. To in še več je zajeto v tej knjigo, zato jo resnično priporočam.

Več informacij najdete tukaj, kjer jo lahko tudi kupite. Poštnina je brezplačna (preverjeno) le malo dalj časa potuje do Slovenije.

KUPI KNJIGO > 37.81 €    21.61 € PRIHRANI 16.20 €
Vsi vodiči so na voljo BREZPLAČNO!
Pišite mi

Želite mnenje ali pomoč pri vašem projektu?

Pišite mi in bom pomagal, kakor bom v tistem trenutku lahko.